Zobna ambulanta Tomaž Ekart

Z mini implantati se izboljša kakovost vašega življenja

Naši mnogi zadovoljni pacienti so dokaz za to. Zagotavljajo trdnost zobne proteze v ustih, nemoteno prehranjevanje, brez nadležnega lepljenja proteze, čiščenja lepila in neprijetnega izpadanja. In to za dostopno ceno. Zobno protezo vam lahko izdelamo popolnoma na novo, lahko pa uporabimo vašo obstoječo. V dveh urah bo vaša zobna proteza čvrsta kot so bili nekoč vaši zobje. In odtiščanci ali neprijeten občutek ter strah pred izpadanjem bosta le še spomin...

Ob prvem pregledu vam bomo predstavili najboljšo rešitev za vas. V primeru, da se odločite za enega od paketov oskrbe vam bomo odvzeli odtis za grizno šablono. Z njo boste opravili tridimenzionalno slikanje, nakar se bomo dogovorili za vaš termin posega.

Na dan posega boste še zadnjič zaužili zajtrk z ohlapno in premikajočo se protezo v ustih. Sam poseg je popolnoma neboleč, traja običajno med 30 in 60 minut. Zaradi majhnega premera svedra in sistema, ki običajno ne potrebuje klasičnega pristopa s prerezom vaše dlesni je tudi pooperativno okrevanje hitrejše in praktično brez bolečin. Do trajno stabilne proteze vas loči še dan. Ob zadnjem terminu vam bomo izročili bodisi vašo prilagojeno, bodisi vašo novo totalno protezo, ki bo odslej stala tam kjer mora. Na svojem mestu.

 shema_spodnja_celjust